کلمه عبورتان را فراموش کردهاید؟
درخواست عضویت
اصول مهندسی صنایع غذایی (1388) / میرزایی ، حبیبالله (1344 -)، نویسنده نوع مدرک:متون چاپیسرشناسهمیرزایی ، حبیبالله (1344 -)، نویسندهردهبندی کنگره :TP370 /م87فلا6 1387عنوان :اصول مهندسی صنایع غذاییتکرار نام مولف :/ تالیف حبیبالله میرزایی، امیر دارائی گرمهخانی، نرجس آقاجانیناشر:تهران : نشر علم کشاورزی ایرانسال نشر :1388صفحه شمار:291 صویژگی :مصور، جدول، نمودارشابک/شاپا978-6-00-541002-0قیمت :80000 ریالیادداشتعنوان به انگلیسی:.Habibolah Mirzaei,Amir Daraei garmakhany, Narjes Aghajani.Prenciples of Food Process enjiniring کتابنامه:[290]-291شناسه افزوده :دارایی گرمهخانی ، امیر (1360 -) آقاجانی ، نرجس (1359 -)موضوعها :اصفامواد غذایی-- صنعت و تجارتلینک ثابت رکورد:../opac/index.php?lvl=record_display&id=9316زبان مدرک :فارسی درخواست رزرو فهرست موجودی مدرک شماره ثبتشماره بازیابینام عام موادمحل نگهداریبخشوضعیت ثبتوضعیت امانت3082TP370 /م87فلا6 1387 کتاب فارسیکتابخانه موسسه آموزش عالی فردوسسایراسناد معمولیموجود نظرهای کاربران درباره این مدرک تعداد نظرات کاربران :0 . برای افزودن نظر خود کلیک نمایید. رای شما : بدون امتیاز بد ضعیف خوب بسیار خوب جذاب موضوع شرح نظر شما فرهنگ علوم و مهندسی صنایع غذایی (1388) / کاظمی اسلامیان ، غلامرضا (1353 -)، نویسنده نوع مدرک:متون چاپیسرشناسهکاظمی اسلامیان ، غلامرضا (1353 -)، نویسندهردهبندی کنگره :TP370 /ک2ف4 1388عنوان :فرهنگ علوم و مهندسی صنایع غذاییتکرار نام مولف :/ غلامرضا کاظمیاسلامیان، بهارک دیوبند؛ناشر:تهران : آییژسال نشر :1388صفحه شمار:668 صشابک/شاپا978-964-970153--0قیمت :180000 ریالیادداشتص. ع. به انگلیسی: G. Kazemi Eslamian, B. Divband. Dictionary of food sciences & engineering. فرهنگ انگلیسی- فارسی علوم و مهندسی صنایع غذایی (تشریحی و مصور)شناسه افزوده :دیوبند ، بهارک (1360 -)موضوعها :اصفامواد غذایی-- صنعت و تجارت ؛ زبان انگلیسی -- فارسیلینک ثابت رکورد:../opac/index.php?lvl=record_display&id=2زبان مدرک :English فارسی فهرست موجودی مدرک شماره ثبتشماره بازیابینام عام موادمحل نگهداریبخشوضعیت ثبتوضعیت امانت5798TP370 /ک2ف4 1388 کتاب فارسیکتابخانه موسسه آموزش عالی فردوسسایراسناد مرجعغیر قابل امانت نظرهای کاربران درباره این مدرک تعداد نظرات کاربران :0 . برای افزودن نظر خود کلیک نمایید. رای شما : بدون امتیاز بد ضعیف خوب بسیار خوب جذاب موضوع شرح نظر شما