کلمه عبورتان را فراموش کردهاید؟
درخواست عضویت
خصوصیات و کاربردهای هیدروکلوئیدها در مواد غذایی و داروئی: ژلاتین، کتیرا، صمغ عربی، نشاسته، نشاسته اصلاحشده و پکتین (1388) / فرحناکی ، عسگر (1351 -)، نویسنده نوع مدرک:متون چاپیسرشناسهفرحناکی ، عسگر (1351 -)، نویسندهردهبندی کنگره :TP979/5 /ه9ف4 1387عنوان :خصوصیات و کاربردهای هیدروکلوئیدها در مواد غذایی و داروئی: ژلاتین، کتیرا، صمغ عربی، نشاسته، نشاسته اصلاحشده و پکتینتکرار نام مولف :/ نویسندگان عسگر فرحناکی، مهسا مجذوبی، غلامرضا مصباحیناشر:تهران : علم کشاورزی ایرانسال نشر :1388صفحه شمار:230 صویژگی :مصور، جدول، نمودارشابک/شاپا978-6-00-541003-7قیمت :50000 ریالیادداشتپشت جلد به انگلیسی: Asghar Farahnaki, Mahsa Majzoobi, Gholamreza Mesbahi. Properties of hydrocolloids; ... کتابنامهشناسه افزوده :مجذوبی ، مهسا (1354 -) مصباحی ، غلامرضا (1337 -)موضوعها :اصفاهیدروکلوئیدهالینک ثابت رکورد:../opac/index.php?lvl=record_display&id=9348زبان مدرک :فارسی درخواست رزرو فهرست موجودی مدرک شماره ثبتشماره بازیابینام عام موادمحل نگهداریبخشوضعیت ثبتوضعیت امانت4582TP979/5 /ه9ف4 1387 کتاب فارسیکتابخانه موسسه آموزش عالی فردوسسایراسناد معمولیموجود نظرهای کاربران درباره این مدرک تعداد نظرات کاربران :0 . برای افزودن نظر خود کلیک نمایید. رای شما : بدون امتیاز بد ضعیف خوب بسیار خوب جذاب موضوع شرح نظر شما