کلمه عبورتان را فراموش کردهاید؟
درخواست عضویت
اصول مهندسی صنایع غذایی (1388) / میرزایی ، حبیبالله (1344 -)، نویسنده نوع مدرک:متون چاپیسرشناسهمیرزایی ، حبیبالله (1344 -)، نویسندهردهبندی کنگره :TP370 /م87فلا6 1387عنوان :اصول مهندسی صنایع غذاییتکرار نام مولف :/ تالیف حبیبالله میرزایی، امیر دارائی گرمهخانی، نرجس آقاجانیناشر:تهران : نشر علم کشاورزی ایرانسال نشر :1388صفحه شمار:291 صویژگی :مصور، جدول، نمودارشابک/شاپا978-6-00-541002-0قیمت :80000 ریالیادداشتعنوان به انگلیسی:.Habibolah Mirzaei,Amir Daraei garmakhany, Narjes Aghajani.Prenciples of Food Process enjiniring کتابنامه:[290]-291شناسه افزوده :دارایی گرمهخانی ، امیر (1360 -) آقاجانی ، نرجس (1359 -)موضوعها :اصفامواد غذایی-- صنعت و تجارتلینک ثابت رکورد:../opac/index.php?lvl=record_display&id=9316زبان مدرک :فارسی درخواست رزرو فهرست موجودی مدرک شماره ثبتشماره بازیابینام عام موادمحل نگهداریبخشوضعیت ثبتوضعیت امانت3082TP370 /م87فلا6 1387 کتاب فارسیکتابخانه موسسه آموزش عالی فردوسسایراسناد معمولیموجود نظرهای کاربران درباره این مدرک تعداد نظرات کاربران :0 . برای افزودن نظر خود کلیک نمایید. رای شما : بدون امتیاز بد ضعیف خوب بسیار خوب جذاب موضوع شرح نظر شما روشهای آزمون شیمیایی مواد غذایی (1388) / میرزایی ، حبیبالله (1344 -)، نویسنده نوع مدرک:متون چاپیسرشناسهمیرزایی ، حبیبالله (1344 -)، نویسندهردهبندی کنگره :TX545 /م9 ر9 1388عنوان :روشهای آزمون شیمیایی مواد غذاییتکرار نام مولف :/ حبیبالله میرزایی؛ناشر:تهران : علم کشاورزی ایرانسال نشر :1388صفحه شمار:84 صویژگی :مصور،جدول ،نمودارشابک/شاپا978-6-00-541014-3قیمت :35000 ریالیادداشتپشت جلد به انگلیسی: Habibolah Mirzaei. Methods in chemical analysis of food. کتابنامهموضوعها :اصفامواد غذایی -- تجزیه و آزمایشلینک ثابت رکورد:../opac/index.php?lvl=record_display&id=9574زبان مدرک :فارسی درخواست رزرو فهرست موجودی مدرک شماره ثبتشماره بازیابینام عام موادمحل نگهداریبخشوضعیت ثبتوضعیت امانت2833TX545 /م9 ر9 1388 کتاب فارسیکتابخانه موسسه آموزش عالی فردوسسایراسناد معمولیموجود نظرهای کاربران درباره این مدرک تعداد نظرات کاربران :0 . برای افزودن نظر خود کلیک نمایید. رای شما : بدون امتیاز بد ضعیف خوب بسیار خوب جذاب موضوع شرح نظر شما