کلمه عبورتان را فراموش کردهاید؟
درخواست عضویت
واقع در:
شیمی روغنها و چربیها (منابع، ترکیبات و خواص) (1387) / گانستون ، اف. دی (1923 - م)، نویسنده نوع مدرک:متون چاپیسرشناسهگانستون ، اف. دی (1923 - م)، نویسندهردهبندی کنگره :TP670 /گ2ش9 1387عنوان :شیمی روغنها و چربیها (منابع، ترکیبات و خواص)تکرار نام مولف :/ نویسنده فرانکدی گانستون؛مترجمین سیمین اسداللهی، محمدمهدی صفاریناشر:تهران : مرز دانشسال نشر :1387ناشر دیگر :پارس پیدوراصفحه شمار:ط، 283 صویژگی :جدولشابک/شاپا978-964-990084--1قیمت :50000 ریالیادداشتعنوان اصلی: The chemistry of oils and fats: sources, composition, properties and uses. کتابنامهشناسه افزوده :اسدالهی ، سیمین (1346 -)، مترجم صفاری ، محمدمهدی (1362 -)، مترجمموضوعها :اصفاروغنهای خوراکیلینک ثابت رکورد:../opac/index.php?lvl=record_display&id=9323زبان مدرک :فارسی زبان اصلی : English درخواست رزرو فهرست موجودی مدرک شماره ثبتشماره بازیابینام عام موادمحل نگهداریبخشوضعیت ثبتوضعیت امانت2903TP670 /گ2ش9 1387 کتاب فارسیکتابخانه موسسه آموزش عالی فردوسسایراسناد معمولیموجود نظرهای کاربران درباره این مدرک تعداد نظرات کاربران :0 . برای افزودن نظر خود کلیک نمایید. رای شما : بدون امتیاز بد ضعیف خوب بسیار خوب جذاب موضوع شرح نظر شما غنیسازی آرد گندم : دستورالعمل فنی و کاربردی غنیسازی و فرمولاسیون (1388) / مظاهری تهرانی ، مصطفی، گردآورنده نوع مدرک:متون چاپیسرشناسهمظاهری تهرانی ، مصطفی، گردآورندهردهبندی کنگره :TX558 /آ4م6 1388عنوان :غنیسازی آرد گندم : دستورالعمل فنی و کاربردی غنیسازی و فرمولاسیونتکرار نام مولف :/ گردآورندگان مصطفی مظاهریتهرانی، حمیدرضا ضیاءالحقناشر:تهران : مرز دانشسال نشر :1388ناشر دیگر :پارس پیدوراصفحه شمار:171صویژگی :جدولشابک/شاپا978-964-990088--9قیمت :45000 ریالیادداشتص.ع. به انگلیسی:Mazaheri Tehrani ,M, Ziaolhagh.Fortificatio of wheat flour an applied proram. کتابنامه: ص.167-169موضوعها :اصفاآرد ؛ مواد غذایی-- افزودههالینک ثابت رکورد:../opac/index.php?lvl=record_display&id=9559زبان مدرک :فارسی درخواست رزرو فهرست موجودی مدرک شماره ثبتشماره بازیابینام عام موادمحل نگهداریبخشوضعیت ثبتوضعیت امانت4315TX558 /آ4م6 1388 کتاب فارسیکتابخانه موسسه آموزش عالی فردوسسایراسناد معمولیموجود نظرهای کاربران درباره این مدرک تعداد نظرات کاربران :0 . برای افزودن نظر خود کلیک نمایید. رای شما : بدون امتیاز بد ضعیف خوب بسیار خوب جذاب موضوع شرح نظر شما