دسترسی همگانی(OPAC) نام کتابخانه در اوپک

گامی به سوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی شامل (-1387) / فلاحی ، مسعود (1328 -)، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهفلاحی ، مسعود (1328 -)، نویسنده
رده‌بندی کنگره :LB2353 ‭/ف74گ2 1387
عنوان :گامی به سوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی شامل
تکرار نام مولف :/ تهیه و تدوین از مسعود فلاحی‌، مهدی جعفری
ناشر:مشهد : بارثاوا
سال نشر :-1387
صفحه شمار:ج
ویژگی :جدول‌، نمودار
شابک/شاپا978-964-634-464-8
قیمت :80000ریال
یادداشتپشت جلد به انگلیسی .Introduction to Msc: food chemistry and food microbiology
در جلد 2، چاپ سوم کتاب حاضر تهیه و تدوین از مهدی جعفری و مسعود فلاحی و توسط انتشارات بارثاوا و مرزدانش می‌باشد.
کتابنامه
شناسه افزوده :جعفری ، مهدی (1354 -)
موضوع‌ها :اصفا
دانشگاه‌ها و مدارس عالی -- آزمون‌ها -- ایران ؛ مواد غذایی -- ترکیب ؛ مواد غذایی -- میکرب‌شناسی
مندرجاتج‌. 1. مجموعه سئوالات چهارگزینه‌ای شیمی مواد غذایی و میکروبیولوژی مواد غذایی‌
.- ج‌. 2. مجموعه سوالات چهارگزینه‌ای مهندسی و طراحی کارخانه‌های مواد غذایی و ریاضیات‌
.- ج‌. 3. مجموعه سئوالات چهارگزینه‌ای تکنولوژی مواد غذایی و زبان انگلیسی عمومی و تخصصی صنایع غذایی‌
لینک ثابت رکورد:../opac/index.php?lvl=record_display&id=4925
زبان مدرک :فارسی

 درخواست رزرو

شماره ثبتشماره بازیابینام عام موادمحل نگهداریوضعیت ثبتوضعیت امانت
11345LB2353 ‭/ف74گ2 1387 ج.2 کتاب فارسیکتابخانه موسسه آموزش عالی فردوساسناد معمولیموجود

تعداد نظرات کاربران :0 . برای افزودن نظر خود کلیک نمایید.

کاربران آنلاین :