پشت جلد به انگلیسی .Introduction to Msc: food chemistry and food microbiology
در جلد 2، چاپ سوم کتاب حاضر تهیه و تدوین از مهدی جعفری و مسعود فلاحی و توسط انتشارات بارثاوا و مرزدانش میباشد.
کتابنامه
ج. 1. مجموعه سئوالات چهارگزینهای شیمی مواد غذایی و میکروبیولوژی مواد غذایی
.- ج. 2. مجموعه سوالات چهارگزینهای مهندسی و طراحی کارخانههای مواد غذایی و ریاضیات
.- ج. 3. مجموعه سئوالات چهارگزینهای تکنولوژی مواد غذایی و زبان انگلیسی عمومی و تخصصی صنایع غذایی
عنوان اصلی: The miracles of apples cider vinegar
چاپ سوم: مرداد 1376
عنوان روی جلد: شگفتیهای سرکه سیب: سیستم تندرستی روش صحیح تندرست نگهداشتن بدن برای دورهای بیش از 100 سال
شگفتیهای سرکه سیب: سیستم تندرستی روش صحیح تندرست نگهداشتن بدن برای دورهای بیش از 100 سال