دسترسی همگانی(OPAC) نام کتابخانه در اوپک

میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن جی 2005 (-1388) / جی ، جیمز مانرو (1927 - م)، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهجی ، جیمز مانرو (1927 - م)، نویسنده
رده‌بندی کنگره :QR115 ‭/ج9م9 1388
عنوان :میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن جی 2005
تکرار نام مولف :/ [نویسندگان جیمز ام جی ،مارتین جی لوزنر، دیوید ا. گلدن]؛مترجمین علی محمدی ثانی، اسماعیل عطای‌صالحی
ویرایش :[ویراست 2]
ناشر:تهران : سروا
سال نشر :-1388
صفحه شمار:ج
ویژگی :نمودار
شابک/شاپا978-964-626-298-0
قیمت :200000 ریال(ج.1،‌چاپ سوم)
یادداشتعنوان اصلی:.modern food microbilogy,c2005,7th ed
ج.1(چاپ سوم: 1392).
کتابنامه
شناسه افزوده :لسنر ، مارتین ج
Loessner ، Martin J
گلدن ، دیوید آلن (1963 - م)
Golden ، David Allen
محمدی‌‌ثانی ، علی (1351 -)، مترجم
عطای صالحی ، اسماعیل، مترجم
موضوع‌ها :اصفا
مواد غذایی -- میکرب‌شناسی
لینک ثابت رکورد:../opac/index.php?lvl=record_display&id=8479
زبان مدرک :فارسی زبان اصلی : English

 درخواست رزرو

شماره ثبتشماره بازیابینام عام موادمحل نگهداریوضعیت ثبتوضعیت امانت
6308QR115 ‭/ج9م9 1388 کتاب فارسیکتابخانه موسسه آموزش عالی فردوساسناد معمولیموجود

تعداد نظرات کاربران :0 . برای افزودن نظر خود کلیک نمایید.

کاربران آنلاین :