دسترسی همگانی(OPAC) نام کتابخانه در اوپک

آشپزی دیابتی: غذاها، سالادها، سوپها، نوشیدنی‌ها (1388) / پاره ، جین (1927 - م)، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهپاره ، جین (1927 - م)، نویسنده
رده‌بندی کنگره :RC662 ‭/پ2آ5
عنوان :آشپزی دیابتی: غذاها، سالادها، سوپها، نوشیدنی‌ها
تکرار نام مولف :/ نویسنده جین پاری؛ترجمه و تجربه فرهاد زعفری ؛ ویراستار محمد دانشور، آمنه گوهری
ناشر:تهران : همای دانش
سال نشر :1388
صفحه شمار:224 ص
شابک/شاپا978-964-8035-17-9
قیمت :75000 ریال
یادداشتعنوان اصلی: .Diabetic Cooking
عنوان روی جلد: کتاب آشپزی دیابت: غذاها، پیش‌غذاها، دسرها... .
کتاب آشپزی دیابت: غذاها، پیش‌غذاها، دسرها
شناسه افزوده :زعفری ، فرهود (1342 -)، مترجم
دانشور ، محمد (1345 -)، ویراستار
گوهری ، بی‌بی‌آمنه (1349 -)، ویراستار
موضوع‌ها :اصفا
دیابت -- تغذیه
لینک ثابت رکورد:../opac/index.php?lvl=record_display&id=8626
زبان مدرک :فارسی

 درخواست رزرو

شماره ثبتشماره بازیابینام عام موادمحل نگهداریوضعیت ثبتوضعیت امانت
1651RC662 ‭/پ2آ5 کتاب فارسیکتابخانه موسسه آموزش عالی فردوساسناد معمولیموجود

تعداد نظرات کاربران :0 . برای افزودن نظر خود کلیک نمایید.

کاربران آنلاین :