کلمه عبورتان را فراموش کردهاید؟
درخواست عضویت
میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن جی 2005 (-1388) / جی ، جیمز مانرو (1927 - م)، نویسنده نوع مدرک:متون چاپیسرشناسهجی ، جیمز مانرو (1927 - م)، نویسندهردهبندی کنگره :QR115 /ج9م9 1388عنوان :میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن جی 2005تکرار نام مولف :/ [نویسندگان جیمز ام جی ،مارتین جی لوزنر، دیوید ا. گلدن]؛مترجمین علی محمدی ثانی، اسماعیل عطایصالحیویرایش :[ویراست 2]ناشر:تهران : سرواسال نشر :-1388صفحه شمار:جویژگی :نمودارشابک/شاپا978-964-626-298-0قیمت :200000 ریال(ج.1،چاپ سوم)یادداشتعنوان اصلی:.modern food microbilogy,c2005,7th ed ج.1(چاپ سوم: 1392). کتابنامهشناسه افزوده :لسنر ، مارتین ج Loessner ، Martin J گلدن ، دیوید آلن (1963 - م) Golden ، David Allen محمدیثانی ، علی (1351 -)، مترجم عطای صالحی ، اسماعیل، مترجمموضوعها :اصفامواد غذایی -- میکربشناسیلینک ثابت رکورد:../opac/index.php?lvl=record_display&id=8479زبان مدرک :فارسی زبان اصلی : English درخواست رزرو فهرست موجودی مدرک شماره ثبتشماره بازیابینام عام موادمحل نگهداریبخشوضعیت ثبتوضعیت امانت6308QR115 /ج9م9 1388 کتاب فارسیکتابخانه موسسه آموزش عالی فردوسسایراسناد معمولیموجود نظرهای کاربران درباره این مدرک تعداد نظرات کاربران :0 . برای افزودن نظر خود کلیک نمایید. رای شما : بدون امتیاز بد ضعیف خوب بسیار خوب جذاب موضوع شرح نظر شما کاربرد کامپیوتر در صنایع غذایی (1388) / محمدیثانی ، علی (1351 -)، نویسنده نوع مدرک:متون چاپیسرشناسهمحمدیثانی ، علی (1351 -)، نویسندهردهبندی کنگره :TD372 /م3ک2 1387عنوان :کاربرد کامپیوتر در صنایع غذاییتکرار نام مولف :/ تالیف علی محمدیثانی و عباسعلی رضاییناشر:تهران : سرواسال نشر :1388ناشر دیگر :آوای مسیحصفحه شمار:295 صویژگی :مصور، جدول، نمودارشابک/شاپا978-964-626-285-0قیمت :50000 ریالشناسه افزوده :رضایی ، عباسعلی (1354 -)موضوعها :اصفامواد غذایی-- صنعت و تجارتلینک ثابت رکورد:../opac/index.php?lvl=record_display&id=8983زبان مدرک :فارسی درخواست رزرو فهرست موجودی مدرک شماره ثبتشماره بازیابینام عام موادمحل نگهداریبخشوضعیت ثبتوضعیت امانت4364TD372 /م3ک2 1387 کتاب فارسیکتابخانه موسسه آموزش عالی فردوسسایراسناد معمولیموجود نظرهای کاربران درباره این مدرک تعداد نظرات کاربران :0 . برای افزودن نظر خود کلیک نمایید. رای شما : بدون امتیاز بد ضعیف خوب بسیار خوب جذاب موضوع شرح نظر شما