صفحه اصلی
تازههای کتابخانه
حساب کاربری من
راهنما
ورود به سیستم
نام کاربری
کلمه عبورتان را فراموش کردهاید؟
درخواست عضویت
خصوصیات و کاربردهای هیدروکلوئیدها در مواد غذایی و داروئی: ژلاتین، کتیرا، صمغ عربی، نشاسته، نشاسته اصلاحشده و پکتین (1388)
/
فرحناکی ، عسگر (1351 -)
، نویسنده
نوع مدرک:
متون چاپی
سرشناسه
فرحناکی ، عسگر (1351 -)
، نویسنده
ردهبندی کنگره :
TP979/5
/ه9ف4 1387
عنوان :
خصوصیات و کاربردهای هیدروکلوئیدها در مواد غذایی و داروئی: ژلاتین، کتیرا، صمغ عربی، نشاسته، نشاسته اصلاحشده و پکتین
تکرار نام مولف :
/ نویسندگان عسگر فرحناکی، مهسا مجذوبی، غلامرضا مصباحی
ناشر:
تهران : علم کشاورزی ایران
سال نشر :
1388
صفحه شمار:
230 ص
ویژگی :
مصور، جدول، نمودار
شابک/شاپا
978-6-00-541003-7
قیمت :
50000 ریال
یادداشت
پشت جلد به انگلیسی: Asghar Farahnaki, Mahsa Majzoobi, Gholamreza Mesbahi. Properties of hydrocolloids; ...
کتابنامه
شناسه افزوده :
مجذوبی ، مهسا (1354 -)
مصباحی ، غلامرضا (1337 -)
موضوعها :
اصفا
هیدروکلوئیدها
لینک ثابت رکورد:
../opac/index.php?lvl=record_display&id=9348
زبان مدرک :
فارسی
درخواست رزرو
فهرست موجودی مدرک
شماره ثبت
شماره بازیابی
نام عام مواد
محل نگهداری
بخش
وضعیت ثبت
وضعیت امانت
4582
TP979/5 /ه9ف4 1387
کتاب فارسی
کتابخانه موسسه آموزش عالی فردوس
سایر
اسناد معمولی
موجود
نظرهای کاربران درباره این مدرک
تعداد نظرات کاربران :0 . برای افزودن نظر خود کلیک نمایید.
رای شما :
بدون امتیاز
بد
ضعیف
خوب
بسیار خوب
جذاب
موضوع
شرح نظر شما
کاربران آنلاین :
درباره ما
نام کتابخانه در اوپک
جستجوی گوگل
پاسارگاد
انتخاب زبان :
ارمنی
انگلیسی
عربی
فارسی
کردی