دسترسی همگانی(OPAC) نام کتابخانه در اوپک

خصوصیات و کاربردهای هیدروکلوئیدها در مواد غذایی و داروئی: ژلاتین، کتیرا، صمغ عربی، نشاسته، نشاسته اصلاح‌شده و پکتین (1388) / فرحناکی ، عسگر (1351 -)، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهفرحناکی ، عسگر (1351 -)، نویسنده
رده‌بندی کنگره :TP979/5 ‭/ه9ف4 1387
عنوان :خصوصیات و کاربردهای هیدروکلوئیدها در مواد غذایی و داروئی: ژلاتین، کتیرا، صمغ عربی، نشاسته، نشاسته اصلاح‌شده و پکتین
تکرار نام مولف :/ نویسندگان عسگر فرحناکی، مهسا مجذوبی، غلامرضا مصباحی
ناشر:تهران : علم کشاورزی ایران
سال نشر :1388
صفحه شمار:230 ص
ویژگی :مصور، جدول، نمودار
شابک/شاپا978-6-00-541003-7
قیمت :50000 ریال
یادداشتپشت جلد به انگلیسی: Asghar Farahnaki, Mahsa Majzoobi, Gholamreza Mesbahi. Properties of hydrocolloids; ...
کتابنامه
شناسه افزوده :مجذوبی ، مهسا (1354 -)
مصباحی ، غلامرضا (1337 -)
موضوع‌ها :اصفا
هیدروکلوئیدها
لینک ثابت رکورد:../opac/index.php?lvl=record_display&id=9348
زبان مدرک :فارسی

 درخواست رزرو

شماره ثبتشماره بازیابینام عام موادمحل نگهداریوضعیت ثبتوضعیت امانت
4582TP979/5 ‭/ه9ف4 1387 کتاب فارسیکتابخانه موسسه آموزش عالی فردوساسناد معمولیموجود

تعداد نظرات کاربران :0 . برای افزودن نظر خود کلیک نمایید.

کاربران آنلاین :